jasiu napisał(a):1. ja nie polecam gazowników z lutomierskiej przy partyzanckiej. za ustawienie gazu wzięli ode mnie 50 złotych chociaz i tak nic nie dało to wymyslili ze mam kopułkę zapłonową do wymiany kopułka 50 i dalej nic nie pomogło. badziewiarze
jasiu napisał(a):2. warsztat tyczynskiego na leszczynowej od karniszewickiej w stronę klimkowizny. sam szef jest solidny ale jak ma urlop to lepiej tam nie wjeżdżać. wujasowi wymienili rozrząd, ale okazało się że tylko wzięli kasę a rozrządu wcale nie ruszyli. po awarii wujas pojechał do swojego satrego mechanika. tamten wyciągnął pasek rozrządu i okazało się, ze to ten satary który on zakładał, bo podpisywał swoje paski. wujas za wymianę zaworów głowicy itp zapłacił prawie 3 tysie, a tyczynski powiedział ze mu moze za pasek oddac.
jasiu napisał(a):polecam elektryka z północnej jacek ma na imię.

(dość napięty terminarz również)

Maciek napisał(a):ja na Garncarskiej u p.Piotra do tej pory wszystkie naprawy zlecałem i w sumie sobie chwalę(dość napięty terminarz również)
natomiast szukam dobrego szpachlarza-lakiernika...

tak, miałem 2 lata temu [koleś skręcił w lewo 20m przede mną na Warszawskiej a jechał w Gdańską - ale pewnie nie pamiętasz
bo nie pamiętam żeby ktoś mi fleszem po oczach świecił
] - po tamtym dzwonie wszystko robił mi znajomy z Chechła I ale on aktualnie nie ma na to czasu a ja mam parę malutkich miejsc gdzie pojawiła się rdza na tylnej klapie i chciałbym ją odrestaurować 

sprawcy straty to pamiętam mandat + na oko 200-300 zł a u mnie 4000
taka to sprawiedliwość

Maciek napisał(a):na Matejki Ci założą (jadąc Moniuszki w stronę centrum, skręcasz w prawo tuż przed stacją LPG)

Maciek napisał(a):karolinko - pytasz się o coś, dostajesz odpowiedź, ale ciągle nie dowierzasz... trochę zaufania (w tym temacie a także w innych na tym forum)
tak, kiedyś zakładałem tam (na Matejki) alarm, nie było problemów jak dotąd; do nowszego auta zakładał mi już ktoś inny (znajomy elektronik = bardziej zaufany) bo to taki inny alarm

Powrót do Cztery koła i nie tylko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników