Zdecydowanie odradzam korzystania z usług "mechanika" z ulicy Drewnowskiej.
Mój motocykl był tam dwa razy, wydałem w sumie koło 1000 zł i nadal nie jestem zadowolony z efektu końcowego.
Za pierwszym razem wydałem tam koło 800 zł i po 4 dniach zepsuł się nowy hamulec przedni, na naprawę czekałem prawie 2 miesiące

Mechanik owszem wysłał hamulec na gwarancję, ale nie spisał kiedy wysyłał. W końcu zdenerwowany po miesiącu czekania poszedłem odebrać motocykl bez przedniego hamulca i tak jeździłem kolejny miesiąc. Oczywiście musiałem się dodzwaniać i przypominać. Zapewniał, że za tydzień będzie a i tak czekałem 3 tyg.
Przy okazji 1 naprawy też za mocno naciągnął łańcuch i trzeba było to poprawiać.
Po jakimś czasie znowu pojawiły się problemy z motocyklem (przerywało przy dodawaniu gazu). Oddałem do naprawy, miał zrobić tylko tą małą rzecz, ale wpadł też na pomysł żeby zająć się przednim zawieszeniem, o czym dowiedziałem się dopiero przed odebraniem motocyklu i tak musiałem zapłacić prawie 150 zł...
Mechanik zapewniał mnie, że motocykl chodzi teraz super, tyle że przy pierwszej naprawie też tak mówił.
Poza tym nie daje on żadnego pokwitowania z wykonanych napraw. Człowiek po jakimś czasie nie pamięta co było naprawianie.
Zdecydowanie odradzam korzystanie z jego usług.