tatamad napisał(a):Gdzie można najtaniej ubezpieczyć samochód w Pabianicach? Pytam, bo niedługo skończy mi się ważność mojego OC i chciałbym zaoszczędzic trochę czasu.

250zł na rok

mało palił, sprawował się idealnie, wszędzie się zaparkowało. Kiszka. I z wyjazdu na urlop nici.

tatamad napisał(a):Gdzie można najtaniej ubezpieczyć samochód w Pabianicach? Pytam, bo niedługo skończy mi się ważność mojego OC i chciałbym zaoszczędzic trochę czasu. Ofert na rynku wiele i nie uśmiecha mi się sprawdzanie wszędzie i porównywanie w nieskonczoność. Narazie sprawdziłem w PZU i Avivie. Zaproponowano mi 763 zł i 1624 – jak dla mnie stanowczo za drogo. Szukam czegoś do 600 złotych – o ile z 30 procentami zniżek jest to mozliwe...

eve666 napisał(a):Tanio - ładnie brzmi, ale nie patrzcie tylko na wysokość składki. Napiszę Wam dlaczego.

Siemoslaw napisał(a):wysokość oc zalezy nie tylko od znizek ale tez od wieku , pojemnosci silnika i jesczce paru innych czynnikow.
Jak chcesz to sproboj przejsc sie do agencji ubezpieczeniowej na zamkowej 58 na "zielonej gorce" przy postoju taksowek.
tam maja dosc tanio
proponuje tez Link 4 sprobowac , zadzwonic i na szybko powinni wycenic , albo zrobic to samemu przez internet , nie wiem jak kiedys ale jakis czas temu przy zamowienie na stronie dawali 10 % zniki dodatkowo.
znalazlem tez niedawno na allegro takie cos :
http://moto.allegro.pl/item698792423_oc_najtaniej_od_170_zl_za_rok.html
napisalem do nich emaila z prosba o wycene niestety nie odpisali![]()
ale mozesz sprobowac

Powrót do Cztery koła i nie tylko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników