jest kilka punktów które chciałbym poruszyć:
trzeba mieć narypane we łbie żeby korzystać ze szczotki nie chcąc płacić za usługę - za karę niech się rysuje

inna sprawa, że ta
szczotka również używana normalnie
nadaje się chyba tylko do mycia szyb - ja w każdym razie korzystam z niej tylko i wyłącznie do nich, bo boję się porysować auta;
raz że nie jest czyszczona pod żadnym ciśnieniem (a taki mechanizm automatycznie ją czyszczący powinien istnieć), dwa - leży non stop w wiaderku pełnym błota; trzy - jest ogólnie niewygodna w obsłudze; cztery - jakbym miał nią myć całe auto to bym lekką ręką musiał wydać 15-20 impulsów;
a za 20zł to mi umyją znacznie lepiej profesjonaliści ręcznie na Piłsudskiego (tam gdzie SPA)
dodam, że mam kartę stałego klienta do tej na przeciwko Kościoła ale to ze względu na wygodę, nie zauważyłem żeby zjadało impulsy, ale różnica w tempie schodzenia jest widoczna i jakoś zależy od pory przyjechania do myjni;
plusem jej jest to co już tutaj zostało powiedziane - ciśnienie - żadna inna w Pabianicach nie ma tyle mocy w lancy; jeśli znacie mocniejsze bezdotykowe to powiedzcie!
aha, na Łaskiej też już byłem, ale ta piana to jakieś nieporozumienie, to moczy a nie myje...
reszta czyli np. Partyzancka, Warszawska na przeciwko narzędziówki, Sikorskiego, to chyba jest jedna i ta sama franczyza, więc różnicy w jakości mycia nie będzie żadnej.
i na koniec pytanie, może ktoś wie: czy jest jakakolwiek myjnia/miejsce która pozwala na użycie własnych środków? wystarczy mi lanca z wodą; bo np. mam widzi-mi-się odświeżyć/umyć drugi zestaw kół (z alu) przed sezonem i przed ich założeniem, mam do tego środki chemiczne ale nie mam dostępu do wody pod dużym ciśnieniem...