Lupus83 napisał(a):Osobną kwestią jest to że te światła powinny działać całą dobe a nie tylko do 22.

Bosman napisał(a):Lupus83 napisał(a):Osobną kwestią jest to że te światła powinny działać całą dobe a nie tylko do 22.
Do 23 to jeszcze, ale po co całą dobę ?
Ja z Bugaju (z pod Biedronki) na Pietryne w nocy jadę w 12 minut dzięki temu że świateł nie ma, ale to w nocy.
W dzień w 12 minut to dojadę co najwyżej do świateł w Ksawerowie!

jasiu napisał(a):Lupus83 napisał(a):Bosman napisał(a):Lupus83 napisał(a):. A kiedyś o 17 z Pabianic do Łodzi na ul Kamińskiego w 18 minut dojechałem
ja w 17 minut z Pabianic do Bełchatowa dojechałem, ach ten 3litrowy mercedes
To dopiero wyczyn 

Lupus83 napisał(a):No tak. Ale po drodze do Bełchatowa są tylko jedne światła. A ja jechałem Puntem 1,2To dopiero wyczyn

Bosman napisał(a):Lupus83 napisał(a):No tak. Ale po drodze do Bełchatowa są tylko jedne światła. A ja jechałem Puntem 1,2To dopiero wyczyn
Dziś tam byłem na wycieczce.
Wystarczy wyjechać dosłownie parę kilometrów za Pabianice, a już zupełnie inaczej to wygląda.
Tereny pobliskiego Bychlewa, które wśród Pabianickich mieszkańców były wyśmiewane, dają wiele do myślenia, a cena ziemi jest coraz lepsza (tereny budowlane)
Z powrotem jak jechałem Grota Roweckiego przy hali tenisowej to mogłem jednoznacznie stwierdzić iż stan naszych dróg jest najgorszy w województwie Łódzkim .
Ps: A na światłach miałem zielone

]
Maciek napisał(a):mój rekord kiedyś - 11 minut z terenów politechniki (tzw. Akwarium) do wysokości SDHu (ok. 18-19ej było)
ale żeby było na temat:
skrzyżowanie Nawrockiego i Grota-Roweckiego jest do poprawki i to jak najszybciej! [i już gazeta ma idee na powstanie artykułu-"przypominajki"]

Powrót do Cztery koła i nie tylko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników