Robert28 napisał(a):To jest myślenie zdrowe i bezpieczne ponieważ Pabianice są tak duże że wszędzie jest blisko , a jeżeli sądzisz inaczej to może czas zrobić badania lekarskie?
jest blisko, ale nie znaczy że wszędzie trzeba chodzić na pieszo.
Jeśli ktoś mieszka przy krańcówce Waltera Janke, a pracuję na Karniszewickiej, a nie posiada samochodu, to nie jest tak blisko.
Autobusy są dla ludzi.
Co do badań to nie będę komentował tego w żaden sposób.
Robert28 napisał(a):Co się tyczy bezpieczeństwa to zobacz co się dzieje z taborem w Łodzi. Już niedługo to samo będzie u nas.
|
Ja się nie nazywam Jarosław Habura i nie zarabiam ileś tam kasy.
Więc nie do mnie pretensje.
Robert28 napisał(a):I jak chcesz przekonać mnie do korzystania z MZK?
Ale ja cię nie będę przekonywał.
Ja w tym roku nawet raz nie jechałem jeszcze naszymi autobusami.
Bo nie mam takiej potrzeby.
Nie chcesz to nie korzystaj z MZK, ale po co piszesz że jak dla ciebie to mogą kosztować 50 zł.
Na tej zasadzie to ja mogę powiedzieć że dla mnie to paliwo może kosztować 20 zł, bo nie mam auto na gaz.
Na tej zasadzie to ja mogę powiedzieć że dla mnie ryby mogą kosztować 100 zł za kg, ponieważ nie lubię ryb (tylko na święta)
Na tej zasadzie to ja mogę powiedzieć, że papierosy mogą kosztować 100 zł, bo ja nie palę.
Na tej zasadzie to ja mogę powiedzieć, że wódka może kosztować 500 zł, bo ja jej praktycznie nie piję (piwo mi wystarczy)
Więc nie pisz że jak dla ciebie bilet może kosztować 50 zł, bo ty z MZK nie korzystasz bo to takie samo myślenie, jak te moje głupi tok myślenia wyżej.